Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate G-T

Răspuns la discuția Demisie fara preaviz
Buna dimineata.
Inteleg din cele mentionate de Dvs. ca exista riscul ca, in absenta unui feedback din partea angajatorului in urma solicitarii mele, sa-mi poata fi desfacut contractul pe fondul unor abateri disciplinare?
Concret, nu am posibilitatea de a inmana personal cererea de demisie conform Art. 55 lit. b si doresc sa i-o adresez pe e-mail chiar astazi, exprimandu-mi dorinta ca incepand de luni, 25.03, sa-mi intreruo activitatea.
Daca in aceste 4 zile, nu primesc un feedback din partea domniei sale, iar eu nu ma voi prezenta la serviciu, exista riscul de a mi se desface CIM pt. abateri disciplinare?
Va multumesc frumos pentru sprijinul acordat

Editat : citare raspuns anterior
Buna ziua.
Din cauza unor probleme personale, ma aflu in situatia de a inainta cererea de demisie angajatorului meu, fara a mai fi obligata sa respect perioada de preaviz.
Care este articolul din CM ce ma poate sprijini in acest sens? Art 55 lit b sau Art 81 alin 7?
Va multumesc pt. atentia acordata
Buna ziua.
Va adresez rugamintea de a-mi spune ce sanse pot exista in cazul unui minor nerecunoscut (nascut in afara casatoriei), pt. a putea primi pensie alimentara.
Va multumesc.
Răspuns la discuția Pensie alimentara copil
Va multumesc mult tuturor.
Răspuns la discuția Pensie alimentara copil
Din momentul in care se va constata ca-i este tata, acesta va deveni "parinte" cu aceleasi drepturi ca si mine? Va multumesc.
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti in ce conditii se poate beneficia de pensie alimentara pt. copil, din partea tatalui biologic, atat timp cat acesta nu l-a recunoscut? Care sunt pasii ce tb. infaptuiti pt. ca micutului sa i se cuvina acest drept?
Va multumesc anticipat tuturor.:(