avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Activitate SaizuCristian

Activitate SaizuCristian

Daca mama mea are imobilul ipotecat pentru o datorie la asociația de locatari dar ea între timp a decedat pe mine mă afectează cu ceva la deschiderea succesiuni adică mă refer dacă rămân cu ceva datori după urma ei .Vă mulțumesc !
Bună ziua,Am și eu o întrebare.În urma decesului bunicilor mei a rămas o casă iar tatăl meu a dezbătut taxa de succesiune în urma căreia a primit un certificat de moștenitor.Ce mă intereseaza pe mie este...eu ca fiu al tatălui meu și ca nepot al defuncților am vreun drept la locuinta aceia.Vă mulțumesc!
Discuție Alegere primari
Am o nelămurire dacă mă poate cineva ajuta cu un răspuns în privința alegeri primarilor.Alegerea se face în două tururi de scrutin sau se alege din primul tur.
Dacă eu numita X lucrez ca funcționar public în cadrul primăriei din comuna X iar soțul meu este consilier local tot la aceiași primărie pot fii numit de consiliul local viceprimar sau ma aflu în situația vreunui articol din legea privind conflictului de interese sau incompatibilitate.vă rog dacă poate cineva sa-mi dea un răspuns concret.
Răspuns la discuția Somaj
Pai nici nu au verificat stagiul de cotizare pe calculator doar au luat seama la actele din dosar si mi-a zis ca nu ma incadrez ca au mai avut ei cazuri cu 4 ore si nu sa putut incadra.
Discuție Somaj
Daca am lucrat la o firma 6 ani si 6 luni ca vanzator cu jumatate de norma adica (4 ore) si am fost restructurat in baza prevederilor art.65 aliniat 1 de ce nu pot primi ajutor de somaj...???Am fost sa depun dosarul la agentia judeteana de somaj si mi-au zis ca nu ma incadrez ca trebuia sa fi avut macar o luna de zile cu norma intreaga in ultimele 24 de luni.Doresc daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns corect.