Buna seara . Am un club de noapte cu o capacitate de 145 de persoane . Dupa ce am primit instiintarea ca se fac controale si se pune drastic accentul pe autorizatia Isu , autorizatie pe care eu nu o aveam am decis sa inchid pt o perioada ca sa ma pun la punct cu toate . Am urmat procedura de autorizare pentru clubul meu . In urma lucrarilor de reamenajare si reconstructie m-am pus la punct fizic din toate pct de vedere , insa primarul din comuna unde imi desfasor activitatea mi-a eliberat autorizatia de constructie(pt care am toate avizele) si refuza sa participe la intocmirea procesului verbal de receptie a lucrarii, , pe motiv ca a fost gata prea repede si nu imi poate elibera acest document decat dupa 3 luni . Nu stiu ce sa fac . Am investit foarte multi bani acolo si as vrea sa deschid de Craciun , fara autorizatia de la ISU, dar tinand cont ca am totul pus la punct asa cum mi-a cerut pompierul autorizat care a intocmit documentatia pt securitatea la incendiu; am folosit numai materiale antifoc , am facut o noua iesire cu scara pe dimensiunile care s-au cerut , etc etc. Am toate documentele pregatite sa depun la ISU pt autorizare in afara de acest proces verbal de receptie ; e singura hartie care lipseste din acel dosar . Daca deschid ce amenzi risc ? Daca vine o comisie de la ISU in control in timpul functionarii o sa primesc si amenda si o sa imi stopeze pe loc functionarea ?. O sa evacueze localul ? Ce ma sfatuiti sa fac ?