Asa cum spune si titlul am o problema cu niste terenuri, situatia sta in felul urmator:
Detin actele de propietate pentru 2 terenuri (ambele in Bucuresti) , aceste terenuri au fost abandonate (in sensul ca nu au fost intretinute... ) pe timpul regimului Comunist de catre bunici mei (nu aveau voie sa detina mai multe propietati....) , tatal meu a incercat timp de cativa ani de zile sa revendice aceste terenuri dar din pacate nu a reusit sa duca procedura pana la capat inainte de a deceda.
In momentul de fata detin atat actele de propietate originale cat si actele pe care tatal meu a reusit sa le scoata de la primarie.
Ce as vrea sa stiu este : exista sanse sa gasesc o persoana (avocat de preferinta ) care sa se ocupe de rezolvarea si eventual vinderea lor contra unui procent din pretul obtinut. Nu dispun de fonduri pentru a investi in aceasta problmea (asa se explica si faptul ca este o problema atat de vechie ... ) .
Realizez ca sunt foarte multe lucruri pe care nu le-am explicat aici , dar as prefera sa discut in persoana eventual cu cineva dispus .
Daca sunt ne lamuriri voi raspunde aici intrebarilor s-au pe PM.
Multumesc anticipat.