avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Activitate PGabriella

Activitate PGabriella

Buna ziua,
S-a votat de catre proprietari schimbarea usilor la ghena si zugravirea scarii pentru un bloc de 11 scari. Cota parte/apartament/luna este aprox.200 lei timp de 6 luni. Aceasta cheltuiala a fost trecuta in tabelul de intretinere iar chitanta emisa de asociatie este pentru suma totala (adica intretinere+fond zugraveli). Am intrebat de ce nu se da chitanta separat pentru suma respectiva iar raspunsul a fost ca asa da programul de contabilitate. Dar, in fiecare luna se opresc si 20 lei/apartament reprezentand cheltuieli reparatii, pentru care se da chitanta separat.
Cum dovedesc in viitor ca am platit fondul pentru zugraveli si schimbat usi daca acesta nu ficureaza separat pe chitanta? Este normal asa ceva? daca da, atunci de ce nu se trec si cei 20 lei reprezentand cheltuieli reparatii tot pe chitanta de intretinere?
Buna ziua,

Mi-a fost ridicata masina din fata blocului de catre o firma de recuperare iar in momentul decarcarii acesteia de pe platforma in parcul auto "X" au dat cu masina in gard avariind-o. Am recuperat masina printr-un contract de vanzare - cumparare si vreau ca "firma de recuperare x" sa-mi repare/plateasca dauna provocata. Este posibil? Sunt cumva obligati sa-mi fotografieze masina in momentul ridicarii pentru a demonstra starea acesteia? Nu stiu ce martori au avut pentru ca au ridicat-o spre dimineata.