Nu sint in masura sa dau sfaturi dar pot sa spun un singur lucru, eu am probleme cu copii defunctului dupa ce am primit prin donatie o cota parte dintr-o casa . Sint prin procese pt anularea actului de donatie . Sa mergi si sa te interesezi bine inainte de a face . ceva . Portite si scaparii sint o gramada. Eu nu m-am interesat bine inainte de a face actul notarial si nici notarul nu mi-a explicat tot. Mi-a zis doar ca pot urmasii sa imi ceara o cota parte din casa (in bani) dar doar in instanta. Deschideti bine ochii si interesativa bine sa nu ajungeti ca mine , sa mai si bagati bani in casa si sa ramaneti fara ea. Un an nou fericit.
Am un proces civil si acolo undeva in fisa dosarului apare cam asa:
Rejudecare : nu
Penal cam preliminara incheiata : nu
Civil per. Prealabila incheiata : nu
Iccj per. Filtru incheiata :nu
Nu stiu de ce apar aceste lucruri acolo . In fisa dosarului trebuie sa apara acele lucruri pt ca inca nu am fost informat ca as fi urmarit penal . Posibil ca prin acele scrisuri sa stiu ca de fapt sint urmarit cumva penal fara sa stiu eu?
Acelea trebuiau scrise acolo sau nu. Intr-o fisa de dosar apar acele inscrisuri pt ca dosarul meu este civil dar dat fiind faptul ca este civil nu stiu daca trebuiau scrise . Rejudecare NU pt ca nu se rejudeca. PENAL CAM PRELIMINARA INCHEIATA NU . Nu inteleg de ce au fost scrise . Sau sint in curs de solutionare . Va multumesc.
Buna ziua. Sint intr-un proces civil pentru anularea unui act. In fisa dosarului scrie cam asa:
Data dosarului........
Data initiala a dosarului........
Materia juridica : civil
Stadiu procesual : fond
Stadii combinate-
Complexitate dosar : 9
Nume complet :c6 civil
Per. Resp. Dosar.....
Data recomandata dosar.....
Tip repartizare fara prim termen : A
Persoane alertabile (judecatori).....
Obiectul principal al dosarului.
Civil-anulare act
Nr. De parti :3
Nr de volume : 1
Motivele repartizarii:
Rejudecare: Nu
(Penal) cam.preliminara incheiata: Nu
(Civil) per.prealabila incheiata: Nu
(Iccj) per. Filtru incheiata:Nu
Parti.......
Documente referitoare la dosar
Tip document:alte cereri.
Intrebarea este . Ce inseamna dupa motivele repartizarii adica ( rejudecare :nu. Penal cam. Preliminara incheiata:nu. Civil per. Prealabila incheiata: nu. Iccj per.filtru incheiata :nu. Va multumesc
Mi s-a spus ca dosarul a fost trimis la IML pt o expertiza psihiatrica post mortem. Este posibil ca dosarul sa nu mai fie la judecatorie si sa fie la IML. MULTUMESC
Buna seara. Sint intr-un proces pe care nu stiu daca il voi castiga sau pierde . Cert este ca eu am investit niste bani in acel imobil , acum mi-am achizitionat altul si vreau sa imi iau ce pot de acolo adica (parchetul care il pot folosi , usile, mobilierul de baie, mobila de bucatarie, etc) . As vrea sa stiu daca pot fi acuzat de stiu eu distrugere sau furt . Mentionez ca am bonuri pe cele mentionate mai sus. Va multumesc pt timpul acordat.