avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Activitate Manuela Rășină

Activitate Manuela Rășină

Folosiți-o liniștit. Doar dacă vă era eliberată alta ar fi fost nulă.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De ce nu îi dați colegului dovada transferului?
Sorin19898 a scris:

Vreau sa duc dovada și nu mă lăsa, sau pur și simplu nu vor să se complice aia de acolo prea mult

Poate v-a sunat doar ca să-l ajute pe reclamant. Mi se pare... interesant că poliția se ocupă de împrumuturi între persoane fizice.
9 din 9 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, pare foarte posibil.
Iar acum ei îi este frică de poliție, ceea ce înseamnă că nimeni de la muncă nu îi explică cum stau lucrurile, că trebuie să meargă să spună tot ce știe, dar că nu are de ce să-i fie teamă. S-au bucurat că a achitat rapid paguba și-atât. Urât.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Au, dar se pare că nu a fost instruită serios cum să-l folosească - a explicat în alt topic:
colegele mi au spus să pun bancnota la lumină lămpii de verificat și să se vadă niște stele pe ea și am pus o s au văzut nu mi a zis ca trebuia sa fie stelel fluorescente sau ca exista ceva hologramă pe ei nici măcar o bancnota sa văd de 200 de euro sa îmi dau seama după ce sa ma uit nu am avut și astăzi după ce am schimbat și stele se vedeau la lumina lămpii când mi a venit schimbul mi a zis ca acele bancnote sunt false și să sun la poliție

www.avocatnet.ro/forum/discu...

Sunt de părere că în condițiile astea n-ar fi trebuit să plătească paguba... Au profitat de lipsa ei de experiență și falsificatorii și angajatorul.
Ulterior, s-a întrunit AG în care s-a propus la vot, plata zugrăvelii, asta în urma cerinței proprietarului, de a nu i se plăti acum, dar să fie scos de la socoteala la următoarea zugrăveală.

Nu înțeleg ce s-a votat: să îi fie plătită zugrăveala sau să fie exceptat de la cota lui la următoarea?
Nu ați precizat dacă întrebați despre situațiile financiare pe 2023 sau despre cele din anii anteriori... Vă prinde bine să citiți acest articol:

Clarificare MF: La 1 aprilie, microfirmele trebuie să depună situațiile financiare restante din anii anteriori, nu pe cele pentru 2023
www.avocatnet.ro/articol_661...

Din 2024, aplicarea impozitului micro depinde inclusiv de depunerea la termen a situațiilor financiare anuale, așa cum s-a stabilit prin OUG 115/2023. Totodată, actul prevede că, pentru aplicarea regimului în 2024, aceste companii trebuie să-și depună bilanțurile până la 31 martie 2024 (care se amână automat pentru 1 aprilie 2024). Problema este că autoritățile n-au specificat în mod expres ce an sau ce ani vizează termenul din martie, astfel că în practică s-a interpretat că este vorba de situațiile financiare pentru 2023.

Din acest motiv, MF și ANAF au ținut să clarifice, printr-un comunicat recent, că termenul din martie este pentru situațiile financiare nedepuse pentru anii anteriori anului 2023 (cele pe 2022, 2021, 2020 etc.). Cu alte cuvinte, bilanțurile pe 2023 trebuie depuse de toate firmele până la termenul obișnuit de la finalul lui mai 2024.

Bună dimineața,

Dat fiind subiectul, topicul nu poate avea un final cu soluție aplicabilă, așa că vă rog să discutați ca atare - oricine are dreptul să își expună opinia. Iar contrazicerile sunt permise atâta timp cât mesajele nu conțin și referiri la alți participanți la discuție.

Mulțumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contează și unde ați semnat contractul - ați fost la o prezentare în afara unui magazin/spațiu comercial sau v-a fost prezentat acasă? Că așa pare.
Dacă da, aveți aceleași drepturi pe care le au cumpărătorii care cumpără online și puteți sesiza ANPC.
Anunțați vânzătorul că veți face asta - pentru reclamație aveți nevoie de dovada faptului că ați încercat, în primă fază, să rezolvați amiabil.

Citiți acest articol:
www.avocatnet.ro/articol_644...
@ Carp Mircea
Discuția a început aici:
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Poate sunt importante amănuntele din acel topic.
- mesaj mutat din topic nou -

Pana la urma ,la ce sunt sanse sa primesc?
Pensie de boala sau indemnizatie de handicap...tot nu inteleg..