avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Activitate Daphnis

Activitate Daphnis

Buna seara.Am absolvit in 2005 Colegiul de institutori cu durata de 3 ani.Având aceasta forma de învățământ,as putea face un masterat?Multumesc anticipat.
,,Suspendată,,…Am folosit termenul greșit….Am o asociație NON profit…Care nu are activitate,momentan.Dar exista…Se depun acte,….etc.E totul in regula.Eu am pus o alta întrebare.Mulțumesc.
Buna seara.As avea nevoie de ajutor….Am o asociație non-profit,cu activitatea suspendată din 2007. As putea accesa un fond european pt a ii reporni activitatea?Precizez ca a funcționat ca și grădinița,și acum ar fi nevoie de un after school in localitatea mea.Țin sa spun ca nu am cerut nici un ajutor,niciodată.Nici măcar vreun împrumut bancar.Ar trebui sa,,ma leg la cap,,???Multumesc anticipat.
Discuție Președinte nou
Buna ziua.Fac parte dintr-o secție a unui Club sportiv.Noi,părinții,dorim schimbarea actualului președinte al secției.Cum putem proceda???Multumesc anticipat.
Buna.Am in proprietate o casa construită in 1976.Atunci m-au obligat sa fac construcția pe linia de hotar.In prelungirea casei sunt dependințele.Intr-adevăr nu am jgheab scurgere apa pe ele.Si daca il pun,ploaia adunata curge la vecin.Azi m-a amenințat cu darea in judecată daca nu mut clădirea cu juma m in interior.E Vb de o clădire din cărămida,construită in continuarea casei.Nu am cum sa o mut.Ar trebui sa mut si casa?E o casa cu 2 etaje,construită conform legii de atunci,cu dependințe cu tot.Ce se poate face,in ma legal?Multumesc