avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate Simona radu

Activitate Simona radu

Este avantajos să trec de la Robor variabil la 3luni la IRCC? Am un credit ipotecar și rata a crescut considerabil în ultimul timp de aceea am nevoie de un sfat! Mulțumesc!
Da camera va surprinde imagini cu mașină proprie dar și cu ale vecinilor fiind o parcare comuna . Voi înștiința vecinii cu privire la montarea camerei și voi pune și anunț . Mulțumesc pentru răspuns
Mulțumesc pentru răspuns!
Pot sa montez camere video la balconul unui apartament care sa monitorizeze mașină proprie sau trebuie autorizație și acordul cuiva?
Mulțumesc!
Mulțumesc pentru răspuns!
Ideea este că am rămas fără personal la una din structurile aflate în subordinea unității de învățământ și am fost trimisă la acea structura fara sa fiu întrebată dacă sunt de acord și fără a se menționa perioada pentru care sunt trimisă .de aceea as vrea să știu dacă este normal .
Funcția din C.I.M corespunde cu cea din fluturaș dar am fisa postului pentru alta funcție .
De sectorul bugetar.

Cornel Vasile a scris:

Vorbiti de sectorul bugetar sau privat?

Este normal că în fluturașul de salariu să am o funcție și fisa postului să fie pentru alt post ,lucrând la o instituție de învățământ?