avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Activitate Nedoiu

Activitate Nedoiu

Răspuns la discuția Ajutor de deces
Am citit acel articol dar as vrea sa stiu concret ce acte imi trebuie si daca sa il cer la angajator sau direct la casa de pensii? Va multumesc.
Discuție Ajutor de deces
Buna ziua ! Daca imi moare bunica am dreptul la ajutor, fiind salariat? Din ce am citit este vb de o suma pana la 2000 lei!
Detin toate utilajele pt productia mobilei din pal la comanda. lucrez in domeniu de 10 ani. Dar nu am spatiu momentan fiind in chirie. As vrea sa stiu daca pot acizitiona teren pt a construi un mic atelier de tamplarie prin fonduri. In spatiul rural . Nu detin pfa sau altceva.

Răspuns la discuția Stimulent
Inca nu am nascut c-am pe 4 iulie ar trebui sa nasc. Deci din luna iulie 2018

Cornel Vasile a scris:

De cand - data - luati stimulent de insertie ?

Discuție Stimulent
Daca i-au stimulent insertie timp de doi ani ai copilului lucrand pot prelungii stimulentul pana la trei ani ai copilului? Precizez ca nu doresc sa intru in concediu crestere copil ci direct cu stimulent. Va multumesc
Răspuns la discuția Amenzi rutiere
Multumesc

gi-jane2 a scris:

Ati citit bine, amenzile pur si simplu nu se preiau / nu se platesc de catre mostenitori.

Drepturile şi obligaţiile succesorilor
(1)Drepturile şi obligaţiile din raportul juridic fiscal trec asupra succesorilor debitorului în condiţiile dreptului comun.
(2)Dispoziţiile alin. (1) nu sunt aplicabile în cazul obligaţiei de plată a sumelor ce reprezintă amenzi aplicate, potrivit legii, debitorului persoană fizică.


Răspuns la discuția Amenzi rutiere
Am citit ca in datorii nu ar intra amenzile ci doar taxele si impozitele. Si ca amenzile se prescriu

Carmen Petrescu a scris:

Mostenitorii vor fi obligati la plata lor dar numai in limita activului mostenit.
Adica daca cuantumul amenzilor depaseste valoarea mostenirii atunci se vor achita/recupera numai in limita valorii mostenite.

Discuție Amenzi rutiere
Ce se intampla cu amenzile de la primarie si anaf daca cineva decedeaza?
Răspuns la discuția Casa prin donatie.
Si daca imi face act de vanzare- cumparare? Se incalca cotitatea pt ca e singurul bun pe care are acte. Mai are terenuri dar sunt trecute la rolul sau si nu are act pe ele.

AVOCAT ZAHARIA CALIN FLORIN a scris:

Poate fi atacat daca incalca cotitatea disponibila. Sotul poate avea un drept numai daca este trecut in conractul de donatie ca si beneficiar, altfel donatia este facuta in nume propriu, adica este doar a d-voastra.

Daca primesc o casa prin donatie de la tata fratele meu imi poate ataca actul? Sotul meu are vreun drept la acea casa? Va multumesc