buna ziua. eu vreau sa-mi fac cadastru si actele pe terenul donat de socri, dar unul din vecini nu vrea sa semneze adeverinta de vecinatate din 2 motive : 1. daca cumva in trecut , cu 1-2 generatii , s-a modificat limita de proprietate in defavoarea lui? (gardul si casa sunt construite prin anii 60) si 2. el inca nu are bani sa faca actele pe numele fiului . ce ma sfatuiti? eu as vrea sa-l dau in judecata
Buna ziua . Tatal meu a dvortat de mama in anul 2000. in anul 2003 s-a recasatorit. in anul 2004 a cerut partajul pentru prima casatorie. A primit sulta in anul 2007. in qanul 2008 din sulta cota parte si-a cumparat un apartament , iar restul I-a investit in apartamentul celei de-a 2-a sotii. (apartament pe care-l avea cea de-a 2-a sotie dinainte de casatorie). in anul 2013 tatal meu a divortat si de a doua sotie iar in anul 2017 a decedat. C drepturi are cea de-a 2-a sotie la apartamentul cumparat de tatal meu in anul 2008 si ce drepturi am eu cu sora mea din bunurile celei de-a 2-a sotii. (tatal meu a avut din prima casatorie 2 copii, iar din a 2-a casatorie nu au rezultat copii). Multumesc