Pana in decembrie 2017 am avut un chirias pe care l-am evacuat cu ajutorul executorului judecatoresc. Dupa evacuare stiind ca nu isi platise intretinerea o perioada lunga de timp am fost sa platesc intretinerea - restanta plus penalitati - aproximativ 9000lei.
Cautand rezolvarea dosarului de executare pe portal.just.ro am descoperit ulterior faptul ca asociatia de proprietari m-a dat in judecata pt recuperarea debitului - deja platit de altfel.
Am fost la ei - am vorbit - le-am aratat ca au fost platite toate restantele insa nu au oprit procesul. Am depus intampinare si instanta a admis doar cheltuielile lor de judecata de 250lei. In intampinare am cerut oprirea procesului pentru ca debitul a fost platit chiar inainte de a afla ca a fost deschisa aceasta actiune si nu am cerut si refuzarea platii onorariului catre avocatul lor. Nu mi-a venit inca plicul de la instanta de mai bine de cateva luni.
Asociatia de proprietari cat si firma scomet au pus ca valoare de plata in intretinerea lunii decembrie 670lei ( la telefon mi s-a spus ca mai sunt inca 400 si ceva lei taxa de recuperare debit ) - pe langa cei 250lei - singura suma aprobata de instanta.
Am cerut o hartie prin care sa se specifice ce reprezinta acei 670lei insa doar verbal mi s-a comunicat si nu pot comunica cu asociatia deloc. Oficial nu mi-au dat nici o hartie. Am depus o cerere la scomet - nu am primit nici un raspuns. Administratorul spune ca nu a primit hartia si da vina pe scomet si aia dau vina pe administratie.
1. Ok. Instanta a aprobat cei 250lei - nu am ce face ii platesc. Sunt obligat sa platesc si ceilalti 420lei daca nu au fost aprobati de instanta ? Au fost introdusi in intretinere abuziv ? Despre suma asta am aflat doar telefonic cand am aflat ca brusc - intretinerea lunii imediat urmatoare pronuntarii a fost 670lei.
Am sanse sa ii dau in judecata si sa castig ? Nu e vb de bani aici - e vb de faptul ca eu consider ca nu sunt obligat sa platesc acea suma de recuperare - eu nu am semnat nimic.
2. Plimbarea datelor mele personale catre aceste firme este legala avand in vederea noile reglementari privind datele cu caracter personal ?
Multumesc
LE: instanta s-a pronuntat dupa cum urmeaza: “Respinge ca rămasă fără obiect cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta Asociaţia de Proprietari .... în contradictoriu cu pârâtul ...... Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 250 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentând onorariu avocaţial. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, cererea de apel urmând a fi depusă, în caz de exercitare a căii de atac, la Judecătoria Sectorului 2 Bucure?ti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 02.04.2018. “ - pe cei 250lei ii inteleg - restul pana la 670 nu inteleg de unde vin.