Bună ziua!
Nu u este chiar asa... Mie mi-a fost spartă casa... Politia plimbanduse pe strada cu imobilul spart la câteva case distanta a găsit montat un sistem de supraveghere video in incinta unei locuințe ... In speranța că va găsi un fir de care sa se lege a solicitat permisiunea pentru verificarea camerelor de filmat, însă sau lovit de un refuz categoric sub forma "permit accesul la vizualizarea camerelor video numai cu ordin judecătoresc, nu sunt obligat să pun la dispoziția poliției accesul la camerele de supraveghere fara ordin "
Vorbind cu polițaiul respectiv mi-a spus că legal într-adevăr nu are obligația de a oferi imaginile decât în scop propriu și cu ordin judecătoresc!
viorel55 a scris:
Pana la urma piticul/nepiticul a facut un act de vandalism si propietarii piticului trebuie sa plătească ! Nu am inteles cum statea mingea pe masina ? Daca omul facea plangere la politie, rezultatul era acelasi. Politistii ar fi cerut inregistratea. Cum reusim noi (si avocatii nostrii) sa interpretam o lege gen GDPR, este o alta poveste.