avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Activitate vasicom2000@gmail.com

Activitate vasicom2000@gmail.com

Pentru Doamna ynocentta. NU exista o hotarîre a adunarii generale în sensul de a scuti sa nu copiii de la plata întretinerii.
Am omis. Sunt contorizat apa rece. Apa calda fiind debransat. Pentru a fi trecut la pausal, trebuiesc îndeplinite mai multe situatii. Este un regulament în acest sens. Ori cum va multumesc
Copii, sunt scutiti la plata intrtinerii?
Daca am refuzat montare de contoare radio, este normal trecere la pausal?
Bună ziua. Model completare cerere restituire „accesorii„ după achitarea la zi a datoriilor.
Vă mulțumesc.
Nu este o întrebare, este o remarcă. Probabil nu sa înţeles. Am scris cu altă ocazie, că preşedinta este o persoană paralelă cu legislaţia A.de P. Neştiind despre ce este vorba, casiera, un impostor care a fost preşedinte şi admin.,o manipulează cum vor ei. Am depistat fără a vedea documente, că au făcut lucrări în condominiu fără aprobarea A de P. pe care le-au supra evaluat.Mai pe scurt, au furat pe faţă. Dacă nu vor să-mi faciliteze accesul la documentele A. de P., au ceva de ascuns. Probabil. Repet. Este posibil ca la o adunare generală să nu vină nici-un memebru al asociaţiei de proprietari?? Este posibil.
Pentru domnul Ionuţ.ion. Sa propus ca preşedintă. Nu poate fi schimbată, fiind înconjurată de pupincurişti. Va răspunde pentru hoţiile pe care le-a făcut. Subiect încheiat
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Domnule cipm. Este greu de înţeles ce am postat? Nu am intrat în amănunt. Nu ai cum să înţelegi. Eu spun ce copii XEROX doresc, nu o individă care nu ştie să citească condominiu (comdomeniu)
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveţi dreptate. Este imposibil de schimbat. Preşedinta sa autopropus în 2017 ca o disperată cu mâna pe sus strigând doi ani,doi ani. Şi analfabeţii funcţionali,au votat-o, fără a cunoaşte un art. din L.230/2007.
Mulţumesc pt. răspuns. Au pus un convocator pt. data de 15.03.2019, unde în paranteză alegerea unui cenzor cu un contract de 4(patru) ani. Se poate aşa ceva ceva? Oare ştie cineva ce pregătire are acel cenzor, în temeiul L.196/2018 ??
Bună ziua şi ,,La mulţi ani tuturor femeilor".
Ce documente pot solicita asociatiei de proprietari ?? Am făcut o cere şi am fost condiţionat de ce documente solicit. Eu am solicitat documente contabile şi constituire asociaţie. Vă mulţumesc.
Răspuns la discuția citire contor bloc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În contractul pe care îl are admin.,se poate specifica şi asistenţa la citirea contoarelor apă şi electrica. Apa Nova are pe factură, următoarea citire. De regulă la aceiaşi dată din lună.