buna o intrebare as avea daca se poate intra in somaj daca contractul individual de munca a fost facut pe o periada determinata de 6 luni , dar in total sunt 19 luni lucrate tot cu intrerupere de contract ( perioada verii ). va multumesc
buna m-ar interesa cum se calculeaza plata zilelor lucrate pana la demisie si cati bani imi revin. am lucrat pana in data de 21.01.2008 adica 12 zile , pe cartea de munca am avut 750 lei si in mana luam 560 lei. multumesc
scuze de atatea intrebari dar "angajatorul" la care am fost sta cam prost la capitolul legi si numai de aceea intreb sa fiu sigur de unele chestii sa nu vina el sami zice cine sti ce din legile junglei . si teoretic maine 29.01 ar fi cam a 6 a zi de cand trebuiau depuse actele . si chestia cu bani am intrebat-o pt ca a mai avut ceva antecedente si sa nu imi faca si mie la fel ( nu ca ar fi o gramada de bani ) dar e chestie de obraz. multumesc
multumesc am inteles cum sta treaba si ce am facut eu acuma a fost (contractul a încetat prin acordul părţilor (articolul 55, litera b) , se mai tine cont de cele 15 zile daca contractul a incetat prin acordul partilor ?
buna seara
am si eu niste nelamuriri in cazul demisiei. in data de 21.01.2008 mi-am dat demisia cu acordul partilor , angajatorul a fost de acord, m-ar interesa cat dureaza pana si-ar achita datoriile fata de mine adica restu de bani care mai trebuie sa mi dea. mai specific ca numai astazi 28.01.2008 a zis merge sa duca actele la ITM pt desfacerea contractului de munca numai ca nu as crede asa ceva . in cazul in care nu le-a dus am inteles ca este vorba de vreo 5 zile in care poate sa duca de la data demisie nu sunt sigur .