Sunt un locatar dintr-un bloc la care se ajunge pe un drum de servitute. Acest drum este acum acoperit partial cu pietris. El s-a deteriorat datorita locatarilor care au masini personale. Eu unul, nu am masina si merg tot timpul pe jos.
Acum se doreste asfaltarea drumului de servitute si vor ca eu sa particip financiar la fel ca cei ce au masini. Este corect lucrul acesta? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Buna ziua.Tare va multumesc pentru raspuns. Utilitatile sunt bransate pausal, dar nu sunt inca receptionate oficial, din nefericire...Se asteapta sa vina furnizorii pentru aceasta...dezvoltatorul a facut petitii in acest sens mai demult. O viata frumoasa va doresc in continuare!
Buna ziua. In iulie 2018 am achitat integral pentru cumpararea unei garsoniere printr_ un antecontract de vanzare_ cumparares in sctorul 4, Bucuresti.,Pana acum am incheiat 4 antecontracte, ultimul avand scadenta in mai 2019 ca vanzatorul sa faca bransarea_receptia oficiala a utilitatilor.Ce ma sfatuiti sa fac in continuare?Sa ma mut in garsoniera?Sau sa astept finalitatea actelor?Eu acum stau cu chirie si ma costa destul de mult!