avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Activitate Nico1982

Activitate Nico1982

Bună ziua! Am un proces de partaj de 3 ani deja, la ultima ședință a rămas în pronuntare.. S-a amânat deja de 4 ori pana acum, nu înțeleg! Este nehotărât, a intervenit ceva? Cate amanari are dreptul un judecător sa ceara?


Discuție Partaj
Buna ziua! Sotul meu a depus actele de divort si partaj in luna noiembrie, am fost casatoriti legal 17 ani .
El cere cota 100% deoarece eu in perioada asta nu am lucrat, tin sa mentionez ca eu in toata perioada asta am avut ajutor social si pensie handicap gr 1 sau 2( am un transplant renal) , el lucreaza in strainatate ca marinar.
Are vreo importanta faptul ca eu nu am muncit ? El vrea neaparat casa pe care am construit o in timpul casniciei, a facut chiar si un act de mana cu sora sa in care scrie ca ea ne-a dat banii sa contruim casa( ceea ce nu este adevarat).
Va multumesc!
Buna ziua! Sunt in divort cu sotul meu, dupa 20 de ani de casnicie eu am avut o aventura si i am spus, el n a putut trece peste si asa ca a plecat de acasa..dupa un an a intentat divortul.
Problema mea nu este asta, problema este soacra mea care de un an de zile imprastie tot felul de minciuni intre cunoscuti,rude si vecini despre mine. Am aflat chiar ca am vrut sa i omor odorul ..a fost pana si la restaurantul de unde cumpar mancare si m-a facut cun
ou si cu otet doar doar nimeni nu ma mai ajuta acum ca am ramas singura.
Intrebarea mea este, pot sa o dau in judecata pentru defaimare? Am martori carora le.a spus minciuni despre mine, oameni care ma cunosc, am inregistrare cu ea cand ma ameninta ca mi da copilul la orfelinat...
Eu am suferit o depresie accentuata,din cauza asta am incercat sa mi i.au zilele in speranta ca voi scapa de ea. Toata casnicia m-a terorizat si m-a jignit, datorita faptului ca am un handicap(transplant renal) am fost nepotrivita pentru copilul ei si pana la urma a reusit sa ma desparta de el.
Am ajuns sa ma urasc si sa.mi urasc barbatul din cauza ei.