Bună ziua! Am fost detasata 30 zile la spital covid fiind plătita de către unitatea care m a detașat. Pentru decont de transport sunt trimisa la ISU. Ce legătură are ISU cu detașarea mea ținând cont ca unitatea mi a plătit salariul și tot ce tine de detasare. Mulțumesc frumos!
Bună ziua! Lucrez într-un spital si am fost detasata 30 zile unde am lucrat cu persoanele pozitive. La revenirea la locul de munca doamna de la resurse umane a spus ca diurna de 2%se calculeaza numai pentru turele de zi. Întrebarea mea este dacă se calculează și pentru turele de noapte. Mulțumesc frumos!
Bună seara! Au început detasarile la Spitalul ROL 2 unde se lucreaza cu persoanele pozitive (covid). Am un copilaș de aproape 4ani pe care il cresc singura. Pot fi detasata in acest caz? Mulțumesc frumos pentru răspuns!
Lucrez in sanatate, am un copil de 3 anișori la gradinita (familie monoparentala) iar in momentul în care s au închis unitatile de învățământ Am depus la unitate. in 23.03 o cerere pt a rămâne cu copilul acasa, cerere care mi a fost refuzata dar mi a spus ca venind la munca beneficiez de 75% in plus. Dupa multe insistente azi 28.04 am primit un raspuns cum ca nu aveam atasata dovada ca am copilul la gradinita iar de cei 75%nu poate fi vorba pt faptul că din data de 23.03 spitalul nu a mai facut internari iar prezenta mea la munca nu se mai justifica. Cat adevar si cat minciuna in toata situatia asta?
Am un copil in varsta de 3 anisori iar eu sunt as. medical.Parintii mei pot avea grija de copil in cazul in care eu ma imbolnavesc tinand cont ca imi cresc singura copilul?
Am solicitat revisalul la unitate - din momentul în care am revenit din concediu pentru creșterea copilului și pana la sfârșitul anului trecut iar răspunsul a fost că nu se eliberează decât o singura data. Menționez că am revenit la munca în decembrie 2018 iar în iulie când am avut nevoie de un bilet de trimitere de la MF figuram neasigurata la CAS. Ce am de făcut dacă unitatea nu mi eliberează revisalul?
Pot fi obligata sa i fac copilului testul de paternitate? Trebuie să spun că ne am despărțit când eu aveam 3 luni de sarcină, copilul nu este recunoscut iar el nu a mai dat nici un semn de viata pana acum (copilul are 3 anișori). Sincer nu își dorește copilul dar vrea sa facă testul la insistentele mamei lui și a surorii lui?