Am cerut executare silita prin executor in 2015 pt. o sentinta civila a judecatoriei, definitiva.
Executorul a trimis solicitari de executare pana in 2018 apoi s-a oprit si in dec 2022 a trimis din nou instiintare privind masura popririi. Acum cel care ne datoreaza bani/cheltuieli de judecata , a contestat si a deschis proces de contestatie la executare.
Intrebarea mea este, in baza carei legi sau ordonante imi motivez eu acum intampinarea? Avea obligatie executorul sa trimita din nou acte conform ordonantei nr.31/2022 sau e vorba despre alta lege?
Multumesc!
Daca plata pt. fiecare factura se face prin chitanta care precizeaza si numarul facturii e corect ca in fisa de client (fisa analitica partener)firma/furnizorul sa iti scada datorii mai vechi si sa iti dea ca mai ai de plata un total care e detaliat cu facturile mai recenta dar pt care ai chitanta ca le-ai platit?
Exemplu am de plata 4 facturi: A, B, C, D fiecare de 10 lei. Eu nu platesc factura A si B in schimb platesc factura C si D, am chitanta 10 reprezentand factura C si inca una reprezentand 10 lei factura D. Imi vine fisa cu restanta 20 lei pt. facturile C si D.
Imi explicati daca e corecta justificarea pt. fisa restanta sau trebuiau sa specifice obligatoriu pt. ce factura este respectiva restanta.
Nu am fost remunerata insa imi fac probleme mai ales in ceea ce priveste documentele semnate: contractul cu administratorul, contractul cu firma de reparatii etc.
Buna ziua . Sunt de 7 ani aleasa presedintele unei asociatii de proprietari si am descoperit recent ca la momentul alegerii mele eu nu eram membra a asociatiei de proprietari.
Imi puteti spune care este situatia mea din punct de vedere legal?