Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate erica67

Pensie pentru limită de vârstă
Bună ziua. Am primit decizia de pensie. Dacă patronul de firmă unde lucrez momentan trage din timp să-mi desfacă contractul de muncă, ce pot să fac? Mulțumesc frumos pentru răspuns.
Bună seara. Am cerut de la fostul meu loc de muncă o adeverință că am lucrat în acord global. Ei cer să plătesc 300lei. Întrebarea mea este dacă este legal să ceară suma respectivă și dacă trebuie să plătesc? Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Buna ziua. As vrea sa va intreb daca salariul din decembrie nu am primit nici acuma(6 februarie) . Pot sa cer lichidarea la zi fara preaviz?Pot sa cer desfacerea contractului de munca?
Buna ziua! Din 14 decembrie 2018 pana in data de 13 decembrie 2019 am fost in concediu medical din cauza unui infarct miocardic. Vreau sa va intreb daca am dreptul la concediu de odihna pe anul 2019? Pot intra din 14 decembrie 2019 in concediu de odihna? Ce am de facut daca nu vreau sa-mi aproba cererea? Multumesc anticipat pentru raspuns.
Multumesc frumos
Deci sa inteleg bine: sunt in concediu medical pana in 13 decembrie. Din 14 decembrie pot intra in concediu de idihna?
Daca am fost tot anul in concediu medical, mai am dreptul de concediu de odihna pe anul respectiv sau am pierdut zilele?