Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate Razadesoare1605

Răspuns la discuția pensie alimentara
va multumesc frumos pentru raspunsuri am sa incerc sa iau legatura cu un executor din judetul unde s a emis hotararea judecatoreasca , va multumesc inca o data , o zi frumoasa in continuare va doresc
buna ziua intampin o situatie particulara si as dori sa aflu cum as putea rezolva
Am o fetita dintr-o relatie anterioara casniciei , tatal fetei a fost pus prin hotarare judecatoreasca sa ii plateasca o pensie alimentara fetei de 150 lei prin anul 2010 , de atunci si pana in ziua de azi nu i -a platit nici macar o data pensia ,cand l am dat in judecata pentru custodie fata avea in jur de 3-4 anisori iar acum are aproape 13 , mentionez ca noi ne am despartit cand fetita avea 3 luni si de atunci nu am mai avut contacte de nici un fel . Cum il pot face sa ii plateasca fetei pensia alimentara daca eu locuiesc in momentul de fata intr un alt judet destul de departe de el si executorul judecatoresc spune ca el nu are jurisdictie in alt judet decat in cel care suntem si eu nu am posibilitate de a merge la un executor in judetul in care s a emis hotararea judecatoreasca .
va multumesc anticipat pentru raspunsuri , o zi frumoasa va doresc