avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Activitate Mareș231

Activitate Mareș231

Am solicitat CNPP sa mi elibereze o dovadă cu stagiul de cotizare, au declinat petiția către Casa Județeană de Pensii! Sunt curios de răspuns!
Anaf ul poate sa mi elibereze adeverință precum ca s au făcut plăti către asigurarile sociale?
Care sunt pașii pentru acțiunea în instanță?
Nu mă avantajează... E vb de timp
Este corect ce spuneți!!Ei susțin ca nu dețin nicio evidenta în arhivă (înainte de 1.04.2001)! Cum as putea aborda, convinge Casa Județeană de Pensii?
Sigur, dacă te aflii în una din situații! Mergi la Resurse Umane.. Scrie clar!
I am rugat pe cei de la itm, sa mi treacă această mențiune! Răspunsul a fost ca nu pot sa treacă, sa și ASUME asa ceva fiindcă contribuțiile sau dus către Casa de pensii! ITM ul eliberează adeverința doar cu vechimea în muncă nu și stagiu de cotizare!!
Bună ziua! Am adeverință cu vechimea în muncă eliberată de ITM, ptr 6 luni(nu am avut carnet de muncă, societatea radiata, arhiva inexistenta) Casa de Pensii MAPN, îmi cer dovada plății c. a. s ului!!! ITM ul nu au, casa județeană de pensii eliberează doar după 2001 stagiu de cotizare! Cum pot dovedi (cine) îmi poate da o adeverință precum ca s au plătit asigurările sociale!??? (doar adeverinta eliberată de ITM, fără dovada plata c. a s, casa de pensii MAPN, nu îmi ia în considerare vechimea). Cu stimă ptr ce faceți!
Am înțeles.. Cu respect!
Deci, adeverința eliberată de ITM, ce atestă ca s a lucrat cu contract individual de munca, etc... NU se încadrează la litera de LEGE "alte acte prevazute de lege privind vechimea în muncă"??? Mulțumesc