Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate CatasiMada

Pentru neacceptarea moștenirii nu este nevoie de semnătura fraților și a mamei, care este în viata? Adică, fratele meu își poate face acte pe casa în care locuiește acum mama, doar pentru ca i-a plătit impozitul, asta inseamna acceptare tacită?
Bună ziua! Tatăl meu a decedat în decembrie 2014. A rămas mama sa locuiască în casă. Am mers la taxe și impozite sa plătim impozitul și am aflat ca impozitul pe casă a mai fost plătit pana în 2018, dar nu și cel pentru alte proprietăți. Noi suntem 4 frați. Este posibil ca unul dintre noi sa facă acte de proprietate fără sa se dezbată succesiunea, daca tata a fost proprietar? Actele casei au rămas la unul dintre frati și refuza sa le dea. Cum pot face rost de duplicat al actelor?
Răspuns la discuția Concediu de odihna dupa cic
Multumesc!
Răspuns la discuția Concediu de odihna dupa cic
Multumesc!Ati putea să îmi spuneți si unde sa gasesc reglementările în legislație? Sunt la al doilea copil si la primul mi s-a spus că venind din cic nu am dreptul la concediu de odihna deși nu imi luasem toate zilele libere si nu as vrea sa pățesc iar asa
Buna ziua! Lucrez in invatamant. În septembrie 2018 am nascut, dar am stat in medical pentru lauzie pana in ianuarie 2019 si apoi am început perioada de creștere si îngrijire copil. Având în vedere că în invatamant se considera 1 septembrie -31 august perioada pe care se calculează concediile de odihnă, pentru cele 3 luni in care am fost in concediu medical, am dreptul la vreo zi de concediu de odihna acum cand se termina cic?