Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate Crist7528

Bună ziua o sa va expun situația detaliata în care ma aflu . In urma cu aproximativ 40 ani Bunicul meu a cumpărat jumătate dintr-un teren cu contract de mâna pe care nu îl mai are și a construit o casă pe jumătatea lui .proprietarul terenului a decedat și bunicul meu a rămas cu casa fără acte .și pe terenul respectiv pe tot terenul sa emis titlu de proprietate pe moștenitorii vânzătorului !
Actele pe care le are bunicul este o autorizație de construcție din anul 1998 și un procesc verbal de punere în posesie din același an !
Primăria susține ca procesul verbal este fals și ca doar bunicul are acel proces verbal în arhiva lor spun ca nu exista !Desi în registru agricol figurează cu acel teren și plătește impozit
Acuma problema ar fi dacă bunicul meu poate fi evacut de moștenitorii dacă se întăbula pe tot terenul ?
Și cum aș putea rezolva problema asta !
Va mulțumesc cu stimă !
Bună ziua am fost la primăria de unde aparțin să îmi elibereze titlu de proprietate pe teren. La primărie au zis ca am acte false pe teren si ca procesul verbal de punere în posesie nu e valabil dar procesul este semnat de primar si secretar si stampilat
Menționez ca pe teren există o locuință făcută cu acte cu proiect și autorizație si plătesc inpozit după el
De la primărie nu vrea să îmi elibereze titlu de proprietate pe motiv ca nu am contract de vânzare cumpărare
Ce mă sfătuiti să fac?
Păi dacă îmi puteți da o soluție mai bună sau un sfat nu doar sa consult un avocat
Dumneavoastră nu sunteți avocat să îmi răspundeți?

Bună ziua am fost la primăria de unde aparțin să îmi elibereze titlu de proprietate pe teren. La primărie au zis ca am acte false pe teren si ca procesul verbal de punere în posesie nu e valabil dar procesul este semnat de primar si secretar si stampilat
Menționez ca pe teren există o locuință făcută cu acte cu proiect și autorizație si plătesc inpozit după el
De la primărie nu vrea să îmi elibereze titlu de proprietate pe motiv ca nu am contract de vânzare cumpărare
Ce mă sfătuiti să fac?