avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Activitate elservconstruct

Activitate elservconstruct

Buna ziua !
PFA sistem real 2024 si angajat cat plateste CASS ? Multumesc frumos !
Buna ziua ! Conform HG 900/2023, de la 1 octombrie salariu minim brut este de 3300 lei. La un salariat contractual ,gradatie 4 si salariu de baza de 3190 lei, care va fi salariul de la 1 octombrie, 3300 lei sau 4009 lei ? Multumesc anticipat ”
Buna ziua,
In cazul angajarii unui salariat (personal contractual) pe o functie vacanta de recuziter pe perioada determinata in baza OUG 21/2007 , se poate trece la cim cu perioada nedeterminata in baza art.376 din Codul Administrativ, fara concurs, asa cum a solicitat prin cerere? Multumesc frumos !
Buna ziua,
Pentru decesul socrului unui angajat, cate zile libere platite se acorda daca in Regulamentul intern nu este specificat ? Multumesc anticipat !
Buna ziua,
Vechimea in munca din strainatate (Italia ) se ia in calcul la incadrarea in munca in sectorul bugetar in Romania ? Si daca da, care este cadrul legal ? Multumesc !
Buna ziua,
Care este salariul brut care se inregistreaza in REVISAL, avand in vedere ca personalul beneficiaza de indemnizatie de hrana si spor de handicap, adaosuri care sunt evidentiate in REVISAL la sectiunea,,Adaugare sporuri;;
Multumesc anticipat !
Buna ziua,
Pentru zilele de concediu medical se calculeaza cas ? Multumesc !