avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1293 soluții astăzi
Forum Activitate Gheorghe marian

Activitate Gheorghe marian

Din dosar reiese ca, actele întocmite sunt de la un service auto.. Bineînțeles plus analiza dosar în valoare de 900lei
Bună ziua
Cei de la BAAR au făcut aceasta evaluare, asta scrie pe acel dosar primit, țin sa precizez ca este vb de un Logan alb din 2016

Daniel Vidoe a scris:

Buna ziua,

De unde stiti ca masina este evaluata la 19.000 lei?

Daca inspectorul dosarului de dauna a considerat ca bara trebuie inlocuita si nu reparata/vopsita, este foarte posibil ca suma de 8.000 lei sa fie corecta.

Bună dimineața,. Mulțumesc pentru răspuns, dar sincer bara a sărit din cleme, fără alte urme pe nici o mașină, iar viteza era f mica, în 5m după plecarea de pe loc ca să fie un impact puternic, masina evaluata la 19000,iar acea bara la 8000.

Voinea Liviu a scris:

S-ar putea sa constatati ca este perfect drept,daca exista un deviz/factura pentru bara respectiva.
Ati avut noroc ca ati lovit o masina ieftina....

Bună seara, am fost implicat într-un accident rutier, eu sunt cel vinovat,din păcate nu am avut RCA, azi am primit un dosar de informare ca sunt bun d plată, asta ma așteptăm, dar suma este colosala, ce as putea face sa reduc asta. Este nedrept sa plătesc 8000lei pentru o bara spate.
Mulțumesc frumos
Bună ziua, doresc sa achiziționez o proprietate pt a face actele pentru o proprietate în alt județ, trebuie sa ma duc pe raza județului respectiv sau pot merge la un notar unde locuiesc