Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi

Specialiștii de la Deloitte România, Reff & Asociații, Radu Opriș, Biriș Goran și R&R Partners vin la Conferința avocatnet.ro să clarifice probleme des întâlnite în cadrul departamentelor de HR & salarizare ale oricărei companii. Rezervă loc și participă!

Forum Activitate CorinaMultescu

Activitate CorinaMultescu

Solicit sfatul dumneavoastra, sunt in divort cu fostul sot dupa o casnicie de 34 de ani si suntem separati de 11 ani.
Am aflat ca acesta a intentat actul de divort din culpa mea exclusiv, sustinand ca eu nu am muncit in sensul acesta creand chiar un cont in numele meu la casa de pensii si falsificand semnatura mea ca sa obtina date pe care ulterior sa le foloseasca impotriva mea.
In cererea de divort el sustine ca nu l-am ingrijit si am manifestat dezinteres fata de el. In realitate a parasit domiciliul pentru o alta femeie, in cele din urma afland de la el ca a fost vorba de mai multe aventuri. El este o persoana foarte violenta, are probleme cu alcolul de cand ne-am casatorit, de aici au rezultat batai si scandaluri chiar cu vecinii si are reclamatii la politie. Mentionez ca este politist local astfel de fiecare data cand am solicitat sprijinul politiei nationale acesta facea uz de functie. Asa a reusit si sa creeze contul la casa de pensii la care a semnat in fals iar documentul a ajuns in posesia mea.
Pe parcursul intregii casnici s-a purtat foarte ciudat, la doua zile isi schimba comportamentul, eu crezand ca este vorba doar despre alcool, pe care il consuma zilnic ( de aici are o hepatita alcoolica si un diabet ). In cele din urma am aflat ca a fost internat inainte de casatorie la spitalul de psihiatrie ca pacient al doamnei doctor Victoria Irimia, el recunoscand ca i-a fost pus diagnosticul de tulburare obsesiv compulsiva si accese maniacale probleme care vad ca l-au urmarit pe tot parcursul vieti. Boala si alcoolul facand zilnic di el un monstru.
Necazul cel mare este ca fostul meu sot se trezea in fiecare noapte la ora 3:30 si simtinduse rau din cauza alcoolului si a tulburari facea scandal noapte de noapte. Copii mei au avut mari probleme din cauza asta si la scoala si de sanatate. Fiul meu cel mare care acum 30 de ani, are acelasi diagnostic ca tatal sau si de 6 ani este pacient la psihiatrie. Nu Poate dormii noaptea si sta este o mare problema a lui. Copii erau mutati anual de la scoala, se certa si ameninta profesorii. Chiar de la gradinita in decursul unui singur an au fost mutati de trei ori.
Ce pot sa spun decat ca a fost si anchetat de procuratura.implicand toata familia pe langa nenumaratele reclamtii la politie. Chiar in decembrie anul 2020 a facut abuz de serviciu agresand cativa vecini care l-au si filmat, inregistrarile ajungand si la mine. Posed o inregistrare video facuta de socrul meu in care acesta era beat si ii abuza, aceasta aratand foarte clar ce spun eu aici.

Ma poate sfatuii cineva cu ce sa merg eu in instanta, proba video este luata in considerare ?
La ce se incadreaza faptul ca mi-a facut un cont fara sa stiu si semnand in fals ca sa folosesca in instanta datele mele ?
Marturisesc ca intelegerea intre noi era de a merge si a divorta civilizat la notar, sotul meu s-a razgandit intre timp iar eu trebuie sa fac o intampinare la acuzele care mi-au fost aduse si care imi aduc atingere.
Sincera imi este rusine sa merg cu aceste lucruri in instanta dupa atatia ani de convietuire si nu stiu cum sa procedez.