avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1477 soluții astăzi
Forum Activitate Elena8o

Activitate Elena8o

Este specificata pe cutie, dar grosime diferita în condițiile în care în magazin erau la fel. Magazinul spune ca fabrica este de vina ca au schimbat matrița dar în ultimi 3 ani nu au schimbat și ce este la expoziție.

adriandimitriu a scris:

daca grosimea nu este in specificatie (din cunostintele mele tehnice generale, nu e, insa n-o luati de buna 100%), rezulta ca produsul e conform.

Eu am cumpărat 85 de m2 gresie dintre care 80m2 cu dimensiuni de 14.7×89 și 5 m2 cu dimensiuni de 22.1×89,cei 5 metri au grosimea corectă, cei 80 este mult mai subțire,menționez ca pe paletarul din magazin amândouă plăcile una lângă alta aceeași grosime (am poze) probabil dacă cumpăram doar o singură dimensiune nu puteam vedea diferența de 4 mm grosime. Răspunsul lor inițial a fost ca s-a schimbat matrița in fabrică dar calitatea este aceeași ,

Elena8o a scris:

Sa dovedesc ce anume ?

gi-jane2 a scris:

reclamatie la anpc, trebbuie sa dovediti ce sustineti.

Sa dovedesc ce anume ?

gi-jane2 a scris:

reclamatie la anpc, trebbuie sa dovediti ce sustineti.

Bună seara! Am și eu o problemă și nu știu dacă pot sa o rezolv. Am cumpărat de la un magazin gresie în valoare de 9000 de lei cu livrare la 7 zile ,s-a livrat la 3 săptămâni, problema este că acasă a ajuns o gresie mult mai subțire față de ce au expus în magazin, de atunci mă tot plasează de la șeful magazinului la reprezentantul fabricii și tot așa, acum deja îmi spun că nu pot sa mai fac o reclamatie că au trecut 30 de zile ,știe cineva ce pot sa mai fac?