avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Activitate Avocatnet1990

Activitate Avocatnet1990

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In concluzie.....1 - Dvs sunteti un simplu chirias in acest bloc. 2 - Detineti dovezi ca Administratorul incalca legea si lucreaza , fara acte. 3 - Luati legatura cu proprietarul apartamentului unde Dvs sunteti chirias, aduceti la cunostinta aceste fapte grave ( in opinia Dvs ) . 4 - Proprietarul, are dreptul legal sa anunte organele de ancheta ( politie, parchet, Primaria ). Doresc sa mentionez ca daca la finalul anchetei se dovedeste ca nu ati avut dreptate ,si ati facut acuzati false, sa va pregatiti de un proces cu daune morale si materiale. Succes.
Răspuns la discuția Coloana de gaze de pe scara ??!!!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1 - Notificati , in scris, cu confirmare de primire , pe toti locatari din scara blocului Dvs, care s-au racordat la coloana de gaze naturale, platita de Dvs. La fel, notificati in scris firma care a efectuat aceste lucrari , mentionand ca daca nu-i de bransaza in termen de 30 de zile pe cei vinovati, veti cere daune materiale si morale firmei respective + Dosar Penal la Parchet. Daca nu se rezolva in 30 de zile, direct la Tribunal, actiune in instanta ,cereti daune morale si materiale si refacerea lucrari la starea initiala. Cu cheltuieli de judecata.
Răspuns la discuția SEPARARE COLOANA DE GAZE
Aici este vorba despre o confuzie, mai draga.
Proprietarul de apartament ,are nevoie, conform legi, de acordul a 51 % dintre locatari din bloc,pentru DEBRANSARE DE LA INCALZIRE . Pentru separatia de la alimentarea comuna cu gaze naturale aveti nevoie de la Administratia blocului de o Adeverinta ca nu aveti datori . ATAT.
Răspuns la discuția Obligatii fiscale
Va multumesc !
Răspuns la discuția Obligatii fiscale
Salariat ,cu contract de munca , in domeniul IT.
Stimate domnule Manea. Va rog respectuos sa-mi spuneti daca lucrez din Romania, pentru o firma din Anglia, ce taxe fiscale trebuie sa platesc ? Va multumesc.
Buna ziua .
Va rog respectuos sa ma ajutati cu un raspuns. O persoana , cetatean roman, rezident in Romania, lucreaza din Romania pentru o firma din Anglia. Conform legilor in vigoare, ce taxe si impozite trebuie sa plateasca ? Va multumesc.
Răspuns la discuția Contract de imprumut notariat
Va multumesc mult !
In cazul in care se incheie un Contract de imprumut , la notariat , cu ipoteca , conform legi, care este suma maxima admisa, in numerar, dupa care , obligatoriu transfer bancar ?
2 - Ipoteca se trece imediat in Cartea Funciara ?
3 - Daca este vorba despre numerar, acestia nu se dau si se numara in fata notarului care confirma acest lucru ?
In data de 10-01-2022 , se intocmeste , la Notariat , un contract de imprumut, pentru suma de X ron . Dupa cat timp, acest contract se prescrie ? Va multumesc.