avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1507 soluții astăzi
Forum Activitate Maria 2570

Activitate Maria 2570

Buna.Am o întrebare :tatăl meu a primit o citație in calitate de intimat art .73..daca mă puteți lămuri va rog frumos ce înseamnă ?mulțumesc anticipat de răspuns...
Buna.. O intrebare:mama mea este la àl 2 ordin de protectie déjà fata de tatal meu care a fost si este agresiv fata de ea (fizic, mental) mentionez ça tatal meu are dosar pénal pt aceste agresiuni. Problema este ça parintii mei au doua resedinte (unul sta la casa si celalalt in apartament) si acum ça ordinul de protectie expira in 2 zile, tatal meu vrea sa intre in apartamentul celuilalt. Mentionez si ça mama à intentat divort de tata, dar inca nu a primit nimic de la instanta in legatura cu divortul. Acum intrebarea mea este urmatoarea:daca tatal meu are dreptul sa intre peste mama mea dupa expirarea interdictiei cu toate ça divortul inca nu e pronuntat si are si caz penal pe rol ?
buna...am o intrebare :vreau sa cumpar un apartament in valoare de 74000 de euro ,cam cat ma costa taxele notariale aferente achizitiei ?,multumesc .
Buna.O intrebare :vreau sa cumpar un apartament si as dori sa o trec pe fiica mea in contract (uzu fruct viager )in acest caz ea are acelasi drepturi ca si mine?isi poate face singura buletin fara.a fi nevoie de prezenta mea sau orice fel de acte ,contracte (apa ,gaz ,curent,etc)multumesc..