avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1403 soluții astăzi
Forum Activitate Cristina1620

Activitate Cristina1620

Bună ziua! Am revenit la job pe data de 09.09 iar copilul face 2 ani pe 08.11.
Am depus actele pentru stimulentul de inserție,voi lua stimulent și pentru cele 2 luni cu care m am întors mai devreme de a face copilul 2 ani sau doar începând cu luna a 11a?
Tatăl nu și a luat lunile deși se încadra.
Bună ziua! Am născut pe data de 08.11.2023,am înțeles ca trebuie să mă reîntorc la muncă pe data de 09.09.2025 este corect? Tatăl dorește să își ia cele două luni dar am o nelămurire privind stimulentul de inserție. Dacă tatăl își ia lunile lui mai primesc stimulent pentru acele 2 luni? Cat timp se ia stimulent?
Bună ziua! Sunt acasă in CCC și urmează să încep serviciul în septembrie,soțul o să stea el cele două luni. Vreau să știu cum se calculează indemnizația pentru el? Cum este mai avantajos,să meargă în continuare la muncă sau să rămână cele două luni?
Bună ziua! Eu și soțul avem un imobil luat prin bancă(prima casa) în caz de divorț cum se procedează? Mai exact cum se poate împărți?
Pe actul casei suntem amândoi,pe credit este el dar îmi amintesc ca și eu am semnat ceva
Bună ziua! Vreau să știu când trebuie mai exact să încep activitatea la serviciu dacă am născut pe data de 8.11.2023?
Tatăl se încadrează la lunile lui.
Când trebuie sa anunț la muncă ca mă reîntorc?
Tatăl când trebuie să își depună dosarul de indemnizație?
Pot face o reclamație on-line unui medic care este inactiv și fără drept de practicare în registrul medicilor dar totuși practica? Am dovezi ca am fost la dansul și este un eșec total
Bună ziua! Mi am injecatat pentru prima dată acid hialuronic la un medic care este din București și nu m am documentat despre dansul,după două injectări la el buzele sunt migrate dar acum trebuie să topesc în totalitate ceea ce duce la costuri. Acest medic este inactiv în registrul medicilor și fără drept de practică iar dansul n are nici o treabă,operează și injectează fără probleme. Se poate face ceva în acest caz? Doresc să mi se înapoieze suma ce am plătit-o la el și plătirea integral pentru topirea acidului.
Îmi spuneți va rog cam ce as putea sa fac? Unde pot depune o plângere?

Mihăilă Sebastian a scris:

Sunt mai multe alternative pe care le puteti incerca. De asemenea, ar trebui analizat in concret amploarea situatiei si daca doamna se face responsabila de o culpa grava. In functie de aceste lucruri, aveti la dispozitie mai multe actiuni, atat civile cat si penale.

Bună ziua! În urma cu aproximativ 2 sap mi am micropicmentat sprancele la o doamna la care ma pensam de ceva timp la ea. Rezultatul nu este unul tocmai ok,nu sunt la fel! Am contactat o,i am spus ce ma deranjează și ca nu sunt ok i am trimit chiar și o poza(asta după ce mi au căzut cojile) iar doamna nu vede unde sunt greșite și mi a spus sa stau liniștită ca mi le poate repara la retuș dacă sunt gresite(asta tot pe banii mei). Am fost la ea sa le vadă cu ochii ei și sa îmi deseneze dinou forma ca să știu dacă îmi mai fac retusul la dansa sau nu. Desenul nu la făcut "ca nu avea timp" a observat ca sunt greșite dar tot insistat ca le poate repara. Eu unu nu mai pot avea încredere sa mi le fac la ea,i am spus asta și mi a zis ca nu e nici o problema nu le mai fac le las asa. De lasat asa nu am cum sa le las ca sunt foarte urate,trebuie sa scot picmentul și asta înseamnă alți banii cheltuiți pt greșeala ei! I am cerut banii 500 lei pe care i am plătit pt ce mi a făcut și refuza sa mi dea spunând ca eu iau banii și rămân cu sprancele făcute. Nu știu ce sa fac,bon nu mi a dat pt ca nu are o casa de marcat și lucrează de acasa. Cum îmi pot recupera banii?