Buna ziua! As dori o lamurire.Am facut recurs in termen la Curtea de Apel intr-un litigiu de munca, dar motivele le-am depus cu 5 zile inainte de termen si instanta Curtii a pus in discutie problema decaderii si a dat alt termen. Va rog frumos sa imi sa ma lamuriti ce e de facut nu inteleg ce e cu decaderea deoarece nu am prejudiciat pe nimeni
Cu consideratie, Stefan
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o consultatie juridica ca nu stiu ce sa mai fac
vecinul meu a facut niste lucrari de terasare a solului din curte dar nu a facut si consolidarile necesare ceea ce a condus la surparea terenului din curtea mea care fuge pe sub gard in curtea lui si deasemeni si casa care a inceput sa se lase si in fiecare an fac lucrari de sustinere a casei. La rugamintele mele de a-si consolida terenul mi-a raspuns ca nu vrea si sa ma duc unde vreau. Va rog sa ma ajutati si sa ma indrumati ce e de facut.
cu stima Stefan
Am primit o copie la evaluarea locuintei care mi-a fost nationalizata. Vazand pretul la care a ajuns locuinta am sunat societaea care mi-a facut evaluarea si aceasta a zis ca pretul a plecat de la 90.000 de euro dar sa socotit degradarea care ar fi avut loc pana in ziua de azi daca as fi folosit-o si au ajuns la 15.000 de euro.Va rog frumos sa imi spuneti ce e de facut ca am ramas mut.Imi iei un bun construit de 10 ani te folosesti de el apoi il demolezi si spui ca atata ar putea face?? . E ceva de facut sau vreo decizie a curtii constitutionale sau a curtii europene?? Va multumesc frumos si va doresc la toti Sarbatori Fercite!
sunt de acord ca merg la prieteni sau la cumparaturi dar platesc impozit pe masina dar nu folosesc domeniul public cum il folosesc propietarii care locuiesc la blocuri si nu au garaje, ei il folosesc permanent aceste parcari.Am incercat sa parchez intr-o parcare si au zis ca imi zgaraie masina daca nu plec ca acolo vine si parcheaza ei,mai ales ca legea administratiei publice zice ca poate sa inchirieze nu cred ca e normal sa imi ia o taxa cu gandul ca voi merge cu masina la cumparaturi sau la alte institutii , dar va rog sa imi raspunde-ti ce opinie aveti in legatura cu aceasta taxa
va multumesc mult cu stima stefan
in loc moinesti jud bacau sa instituit o taxa de parcare in val de 20 lei an pentru toti locuitorii posesori de autoturisme indiferent daca le parcheaza in curte sau in fata blocului.daca ai 3 masini si le tii in curte sau ai garaj platesti taxa de parcare.intreb? este legala aceasta taxa eu o vad discriminatorie deoarece masina mea sta in curte nu in fata blocului. unde ne putem adresa pentru anularea acestei taxe.poate ne trezim in viitor cu taxe pe pompa de injectie sau pe antena auto
va multumesc daca primesc un sfat