avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Activitate roxananicolae990@gmail.com

Activitate roxananicolae990@gmail.com

Am rezolvat sâmbătă va fi ședința și îmi va da banii înapoi.Eu vând iar ei nici măcar nu sau apucat de zugrăvit e logic ca viitorul proprietar să plătească. El va fi proprietar când se va zugrăvi .Dacă se va zugrăvi vreodată .Mulțumesc.
Bună. Am antecontract la apartamentul meu și urmează vânzarea apartamentului. Președintele și comitetul executiv nu vor să-mi dea banii pentru fondul de zugrăveală al scării.Eu vrea banii înapoi pentru nici pana în prezent nu sau apucat de zugrăvit scara. Ce pot să fac ? Mulțumesc.
Răspuns la discuția Cheltuieli comune zugravit
Legi să le respecte cine ? Am dat bani pentru zugrăveală scării blocului și nu vor să îmi dea banii înapoi. Eu vând apartamentul și ei nici nu sau apucat de zugrăvit. Ce să mai zic de adeverință că nu am datorii la întreținere? On care scrie că nu sau făcut calculele pentru ianuarie și februarie iar la avizier este afișată întreținerea pentru luna ianuarie.Am plătit întreținerea pentru luna ianuarie dovadă este chitanța.
Răspuns la discuția Cheltuieli comune zugravit
Bună dimineața.Problema mea este că eu timp de 3 ani tot dau bani pentru fondul de zugrăveală al scării blocului atunci când edte fisat la lista de întreținerea Urmează vânzarea apartamentului pentru că am deja antecontractul cu avansul de 15% la notar.Asociatia de proprietari nu vrea să-mi restituie banii mei pretru fondul de zugrăveală pentru că nici măcar nu sau apucat de zugrăvit.Ce pot să fac ? Mulțumesc anticipat !