Bună seara mama soacră are un teren care vrea să îmi dea mie . La terenul acela sunt 5 frați care au parte fiecare dintre care o sora a decedat .
3 Părți îmi revin mie că îmi cedează 2 frați și mama soacră . Am depus actele prin topometrist să facă intabularea și cartea funciară dar fata celei decedate nu vrea sa răspundă sa ne dea ori certificatul de deces ori buletinul ei ca ea este moștenitoare . Cei de la ANCPI ne-a dat dispoziție o săptămână să dăm actul dacă nu se anulează soluționarea.
Exista vreo soluție ?
Va mulțumesc
Bună ziua mă numesc Nicolae , am și eu nevoie de un sfat va rog frumos.
Soția mea este însărcinată și va naște in octombrie cu ajutorul Domnului. Eu sunt angajat de o luna deoarece am fost in șomaj din Italia . As vrea sa știu și eu ce drepturi voi avea ca tată la locul de muncă, menționez ca soția mea nu a lucrat niciodată.
Va multumesc!
Bună seara am și eu nevoie de un sfat dacă mă puteți ajuta ! Tatăl meu are in spatele casei un teren unde aș vrea să îmi fac o locuință . Locul este pe numele lu bunicul meu care este decedat și nu vrea tata și sora lui care sunt moștenitori sa facă succesiunea . Există vreo posibilitate să fac vreun contract sau ceva la notar sa nu ma trezesc că la o supărare mă dă afară din curte ?
Bună ziua am nevoie și eu de un sfat .
În anul 1972 mama tatălui meu și frații lui au renunțat în favoarea tatălui meu la succesiune .
În anul 2005 în baza legii 18/1991 s-au restituit terenurile . Pe titlul de moștenitor este scris Numele mamei tatălui meu cea care în 1972 a renunțat la succesiune .
Întrebarea este odată ce a renunțat nu era normal ca terenurile să fie tot pe numele tatălui meu ?
Tatăl meu este decedat dar nu știu încotro s-o iau . Va trebui pentru succesiune să caut toți verii mei sau mă pot baza pe actul de moștenitor care au cedat toți frații , menționez că mai trăiește doar o soră a tatălui meu iar ceilalți frați au murit .
Mulțumesc mult de orice sfat primit
.