Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate Claurondo

Va multumesc mult de tot pt raspuns. Inca o intrebare as mai avea. Sotul poate sa adopte pe fiica mea, chiar daca este adult? Care ar fi procedura? Poate ea,ca dupa adoptie, sa nu-si schimbe numele, sa ramana cu numele actual? Ar fi un proces f. Greu, ptca fata si noi de altfel avem dubla cetatenie, romano-americana. Mentionez ca fata avea 9 ani cand noi ne-am casatorit, acum ea are 32, si practic el a crescut-o. Dar nu ne-am gandit pana acum ce implica mostenirile/mostenitori si nu am vrea ca din munca/sacrificiile noastre sa vina altii si sa profite.
Va multumesc anticipat.
Imi pare rau, dar nu cred ca este vorba de situatia mea, e prima intrebare care am pus-o. Poate fi ceva similar, dar nu am vazut.
Bună ziua.
Sunt căsătorită și nu am copii cu soțul meu doar un copil din altă căsătorie. Tot ce deținem vrem sa lasam fetei, care e majora. Care e cea mai bună modalitate de a rămâne tot copilului meu ținând cont ca și soțul meu nu dorește să împartă munca sa cu rudele sale. Sotul mai are 1 frate si 2 nepoti, parintii sunt decedati, iar eu sunt singura la parinti. Avem o casa cumparata in timpul casatoriei, un apartament al sotului dinaintea casatoriei si un apartament mostenit de sot de pe urma parintilor decedati( fratele a renuntat la mostenire in urma succesiunii).
Mulțumesc