Buna ziua,
Detin un PFA infintat in anul 2011, de atunci nu a mai fost activitate desfasurata pe PFA, nu s-au depus actele la ANAF,nu a fost inchisa.
Din verificari PFA-ul apare in functiune si azi la RC.
Cum pot verifica daca PFA-ul a acumulat datorii la ANAF?Tinand cont ca nu a fost activitate,insa nici nu au fost depuse declaratiile aferente.
Multumesc
Buna ziua!
Speta este urmatoarea: bunicii din partea mamei au decedat in urma cu 10ani, pentru succesiune se dezbate un apartament.
Sora mamei mele are tutore pe sotul ei, in urma unei boli mintale, fratele meu este declarat cu Alzheimer, mama are grija de el avand pensie de insotitor (atentie,nu este tutorele lui).Sotul matusii nu a venit in acesti 10 ani pentru a se face succesiunea, invocand diverse motive,desi toate actele sunt pregatite la notar.
Se poate demara succesiunea in instanta, scopul fiind ca succesiunea sa se faca intre mama mea si fratele ei de care are grija de peste 10 ani.Mentionez ca sotia si fiica fratelui nu sunt in tara, nu pot fi contactate si nu eu nu doresc ca ele sa mai aiba vreun drept de folosinta.Multumesc!