Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate Georgia das

Bună ziua, am găsit pe parbrizul mașinii o invitație la sediul Poliției Locale Brașov pt lămuriri deoarece am parcat neregulamentar. Mașina era într o parcare cu plată și da, nu era achitată parcarea la ora de pe invitație , însă am achitat o un pic mai târziu. întrebarea este ce se întâmplă dacă nu mă prezint la poliție ? Mulțumesc
Facem certificat medico legal mâine dimineața, vânătăile sunt fff vizibile. Problema e ca reclamația nu cred ca mi o înregistrează la Brașov unde suntem, având în vedere ca s a întâmplat in Constanta

Dapix a scris:

Mergeți azi urgent la MEDICUL LEGIST, să nu dispară vânătaile, și apoi la parchet/poliție depuneți plângere penală, cu proba certificatului medico-legal..
Încadrarea o vor face ei.
Vă puteți constitui și parte civilă, pentru a le cere părinților agresoarei daune morale și materiale.

Bună ziua, fiica mea de 17 ani a suferit un abuz fizic și emoțional din partea unei alte adolescente pe raza județului Constanta ,cat era în tabăra . Copiii s au întors aseară și abia atunci am aflat. Fata are vantai și este speriată să nu se repete . A fost amenințată … unde aș putea face o reclamație ? La orice secție de poliție ? Certificat medico legal oare pot să scot ? Mulțumesc