Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate Mara Em

Buna ziua
Va multumesc pentru raspuns
In notificarea primita de la asociatia de locatari se precizeaza ca imobilul face parte din condomeniul asociatei lor impreuna cu celelante spatii de la parter(la parter sunt doar spatii comerciale, la care ei se obliga sa administreze si sa intretina curatenia aferenta spatiilor utilizate in comun-( nu am spatii utilizate in comun se intra din stada in spatiu, in intrarea din spate este blocata de parcari) asa cum prevede legislatia si noi, (pt ca a dat la toti cei cu spatii) sa platim lunar cota parte din cheltuielile imobilului, Totodata solicita copie a actului de proprietate din care sa reiasa suprafata utila.. Mentionez ca o proprietara a cedat presiunilor facute pe angajata si a semnat..ceilanti proprietari nu au dat curs, si probabil hotarasc individual ....alaturat a atasat o instintare care ei de la primarie in care face referire la legea nr.196/2018
Multumesc pentru raspuns, nu am precizat ca toate contractele de furnizare de utilitati sunt cu furnizorii, gunoiul la primarie, si am la subsol instalatie separata de canalizarea,
Buna ziua
Am primit de la asociatia de locatari o instiintare sa merg sa inchei o conventie cu asociatia de locatari pentru un spatiu comercial cu destinatie de spatiu comercial din constructie, privind cheltuieli administrative., desi nu beneficiez si nu am beneficiat de vreun serviciu. Mentionez spatiul comercial nu are intrare comuna, in intabulare si in recenzie nu apar cu scara de bloc doar nr. 13, nu am nimic comun cu scara si nu am avut niciodata,intrarile si din fata si din spatele spatiului fiind separate. In urma cu un an Nova apa serv cu care am contract de apa mi-a spus ca au schimbat conducta la subsol si sa platesc diferente de apa , din pierderi, din cele nedeclarate, Ce se intampla daca nu fac acea conventrie
Multumesc frumos!