Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate goedel

Multumesc foarte mult domnule Mihai Grigore, raspunsul dumneavoastra este singurul care imi este pe inteles, folositor si la obiect. Nu am spus nicaieri ca nu vreau sa platesc sulta sau ceva de genul acesta ci din cauza faptului ca nu toti am terminat dreptul ( nu ne mai trebuiau nici avocati nici site-ul acesta) nu stiu si nu inteleg unele proceduri. Intrebam doar de ce trebuie sa mai fac punerea in posesie odata ce nu impart nimic cu nimeni nimic, tocmai datorita platii sultei iar dumneavoastra mi-ati raspuns (desi si aici as avea cateva nelamuriri : unii spun ca se face de catre primarie, altii de catre un executor, unii notari intrebati personal ca nu imi trebuie deloc, dumneavoastra ca da...nu stiu ce sa mai cred)

Cer scuze inca odata si sper sa nu mai deranjez alti avocati din timpul lor liberi #-o
goedel a scris:

exact aici ma lovesc si eu de problema punerii in posesie sau mai bine spus de absurdul ei...decizia e irevocabila si definitiva, doar ca eu nu impart nimic cu nimeni, platesc doar sulta.Asadar...dupa ce o platesc,pe ea, pe sulta, la ce imi mai trebuie punere in posesie?nu pot ramane cu pamanturile pur si simplu?

exista un termen limita in care trebuie facuta in caz ca e totusi necesara?

SA INTELEG CA PREZINTA PUTIN INTERES SUBIECTUL...
Buna ziua! Am si eu cateva intrebari: este obligatorie punerea in posesie a unor terenuri dupa partaj judiciar?Si daca da la ce ajuta?Exista un termen limita in care trebuie sa fac aceasta punere oarecum absurda dupa mine odata terminat si castigat procesul?Sau e doar o alta modalitate de a obtine un ban de la popor?

ASA DE GREU SA FIE DE RASPUNS???
Răspuns la discuția intrebare...
multumesc mult pentru promptitudinea cu care s-a raspuns...

sa spun mai multe despre caz, poate, poate...bunicul si bunica, morti amandoi. bunicul in 1986, bunica acum un an. bunicul avea la activ alte 2 casatorii din care 4 copii. bunicul plus bunica=tata, mort si el acum 11 ani. pamanturi cumparate si impreuna dar si de catre bunica singurica, cand inca era nemaritata.
Discuție intrebare...
buna...seara! de aproape un an am inaintat un proces de mostenire (scuze daca nu asta e terminologia dar nu am terminat dreptul)proces care are deci o problema...dureaza de un an. si nu pentru ca cineva s-ar opune, ar contesta ceva ci ptr ca expertul judecatoresc spune ca primaria nu are cartea funciara cu pamanturile ce trebuiesc impartite ci are doar suprafetele pamanturilor, fara vecini, locatie etc.si totusi impozitul mi l-au luat cei de la primarie.
a doua intrebare ar fi daca un proces inceput cu un anumit avocat, cel care de un an nu a facut aproape nimic, se poate schimba cu un altul cu ceva "cohones" mai bine crescute.

va multumesc si astept un raspuns