avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Activitate doryana28

Activitate doryana28

Răspuns la discuția salariu in functie de studii
In CIM sunt incadrata ca reprezentant vanzari.
Buna ziua,

Eu am studii postuniversitare, finalizate in 2008, dar in CIM nu este specificat acest lucru. M-i s-a spus de catre contabila ca nu e nevoie sa aduc copii dupa studii pentru ca ma incadrez. Precizez ca pe cartea de munca aveam pana in martie, inclusiv, 1305 lei; de la 1 aprilie salariul s-a micsorat la 720 pe cartea de munca. Din 22 mai 2009, mi-am facut lichidarea la zi, pentru ca pe luna aprilie 2009 am luat 300 lei salar. Vreau sa stiu daca pe baza studiilor mai pot face ceva?
Discuție notele interne
Anul trecut am semnat o nota interna cu privire la modul de salarizare (ca salariul de baza, va fi egal cu procentul de plan realizat; modul de calcul al realizarilor este: % realizare plan vanzari = % salariu de baza). Aceasta nota interna nu a fost inregistrata la ITM. Vreau sa stiu daca angajatorul pe baza acestei note interne iti poate retine salariul pentru ca nu ti-ai realizat targetul. Va multumesc anticipat.
Vreau sa stiu daca lichidarea se poate da pe dispozitie de plata, nesemnand statul de plata. Si daca acea dispozitie de plata poate fi atasata ulterior la statul de plata.