Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate cata7210

Vreau sa cumpar un apartament. Am fost la o agentie imobiliara cu care am semnat acea convetie de prestari servicii, in care se specifica urmatoarele:daca fac tranzactia printr-o persoana fizica sau juridica interpusa platesc daune-interese in cuantum de 10 ori comisionul de 2%+TVA din valoarea imobilului.Problema este in felul urmator: proprietarul a avut anunt in ziar- vand apartament particular- cei de la agentie l-au contactat si ne-au dus acolo.Apoi s-a sucit si nu mai vrea sa vanda prin agentie. Noi vrem acest apartament( pret bun ,zona buna,finisat,etc.).Daca il cumpar direct si nu prin agentie, ce implicatii juridice are acea convetie amintita mai sus?Sau daca platesc eu comisionul meu de 2%, mai sunt probleme ulterioare? In jurul orei 14.00 mergem la notar.Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Multumesc
Nu stiu daca am ales bine categoria de discutiedin forum.
Vreau sa cumpar un apartament. In pret este inclusa si mobila ( ex. 60.000 euro valoare apartament si 8000 euro mobila).Cum se face actul notarial in acest caz si la ce pret platesc taxele notariale, doar la pretul apartamentului sau la toata valoare?Multumesc.Maine mergem la notar.