Buna seara,va deranjez cu o întrebare! In urma unui accident auto mașina mea(parcată regulamentar) a fost grav avariată de către un șofer aflat sub influența băuturii ( 0,46 in aerul expirat).La fata locului sa prezentat agentul asigurator(City Insurance) care a întocmit actele de rigoare! L-am pus pe cel din service să întocmească factura proforma din care a reușit suma de 17262,65 lei! După circa 10 zile am fost informat că primesc 13346 lei dacă o repar in service sau 10133 dauna totală !! Spuneți- mi va rog ce sa fac in contextul in care nici una din cele 2 sume nu acoperă prejudiciul de 17262.65 lei !!! Și mai mult de ce îmi sunt prezentate doua sume diferite pentru aceiași reparații ! Cui să mă adresez deoarece cel care a provocat accidentul nu vrea sa achite restul de bani necesari acoperirii reparației ?? Va mulțumesc anticipat !
Revin cu faptul că la întrebarea pusă că am primit preavizul prin posta in data de 11.08.2017, dumneavoastră mi-ați răspuns că prima zi de preaviz este 12.08.2017! Acum angajatorului a considerat că prima zi de preaviz este data comunicării deci 11.08.2017 drept urmare preavizului a încetat astăzi și nu luni pe 11.09.2017 cum mi am calculat după spusele dumneavoastră vb! Vă mulțumesc dar as dori sa știu cine are dreptate data de 11.08.2017 sau 12.08.2017 este prima zi de preaviz !???
Buna ziua ! Va rog daca puteti sa imi spuneti care este momentul in care incepe perioada de preaviz ? Am primit astazi prin posta (11.08.2017)scrisoarea ,cu confirmare ,de preaviz si sunt notificat ca incepand cu data de 01.08.217 am intrat in preaviz !Dar pe notificare apare data de 08.08.2017 iar data la care a fost pusa la posta este 09.08.2017 ! Va rog inca o data sa imi spuneti care dintre aceste date este cea la care incepe perioada de preaviz !Va multumesc anticipat !
exista un caz ,o persoana este consilier local si in acelasi timp este directorul unui muzeu aflat in subordinea primariei.Aceasta persoana isi permite sa isi voteze salariul atunci cand este proiectul introdus .Va rog sa imi raspundeti daca nu cumva exista incompatibilitate intre cele doua functii.Va multumesc anticipat!