multumesc in primul rind pentru sfaturile primite de cind am postat prima mea doleanta. va rog frumos pt ca sint in nestiinta de cauza sa-mi raspunde-ti la urmatoarea intrebare:sotul meu ne-a parasit deja de 3 luni iar in tot acest timp nu a mai contribuit deloc la intretinerea fiului nostru(lucru recunoscut si de el) in virsta de doar un anisor si patru luni , dar a introdus deja actiunea de divort(care are termen tocmai pe 01.10.2010):luck: iar acum i-mi face tot felul de sicanii avindu-l ca arma pe fiul nostru in timpul saptaminii cind chiar as avea nevoie de ajutorul lui nu il ia pe filip o face doar in weekend iar cind il are la el refuza sa-l mai aduca pina luni dimineata.pot eu sa refuz sa-l mai ia pe filip de acasa . va multumesc inca odata si astept sfaturile dvs
ce cere el la divort sint multe. in primul rind ca avem un copil in virsta de 1an si 4luni pe care-l solicita spre incredintare cu un program de vizitare valabil mie de va speriati sa revin la numele anterior casatorieisi desfacerea casatoriei din vina exclusiva a mea iar cu toate cerintele lui uita de fapt a uitat din ziua in care a plecat ca are un copil pe care trebuie sa-l intretina cit de cit(din 18.02.2010 el parasind domiciliul conjugal, nu ma mai ajuta sub nicio forma la intretinere copilului ba chiar si alocatia o ridica tot el fiind pe numele lui)
In aceasta situatie trebuie sa contactati un avocat ,sa il angajati pentru a va sustine cauza,eventual sa formuleze cerere reconventionala,macar pe capatul de cerere privind incredintarea minorului si chiar pe reducerea programului de vizitare ,avand in vedere varsta si problemele de sanatate ale minorului , sa formuleze cerere de ordonanata presedintiala pentru incredintare.
ca urmare a sfaturilor dvs mi-am luat un aparator care sa ne sustina cauza si chiar astazi am depus si ordonanta presedentiala si revocationala dar si desfacerea casatoriei din vina exclusiva a taticului pt abandon si multi alti termeni
Program vizita minor
maroma
Va rog sa ma indrumati in urmatoarea situatie:
Exista o hotarare judecatoreasca de ordonanta presedintiala prin care s-a acordat program de vizita minor la ... (vezi toată discuția)