avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Ziua Mondiala a Cartii si a Dreptului de Autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Ziua Mondiala a Cartii si a Dreptului de Autor

Dragi prieteni,

Pe 23 aprilie este Ziua Mondiala a Cartii si a Dreptului de Autor, ocazie cu care voi organiza prima Conferinta Nationala a Editorilor din Romania. Vor avea loc diferite dezbateri pe teme de drepturi de autor, pe langa lansari de carte si autografe.

Va lansez invitatia de a participa la acest eveniment deosebit. Daca aveti o idee si vreti sa o expuneti (legata de dreptul de autor, bineinteles!), daca doriti sa luati parte la dezbateri sau doriti sa propuneti o tema de dezbatere, daca doriti sa aflati mai multe despre industria cartii in Romania sau, cine stie, daca va pricepeti la scris dar nu reusiti sa publicati, acum e momentul. Astept propunerile dumneavoastra la email lounge@talk4u.ro Vom studia cu atentie propunerile si va vom contacta pentru a stabili amanuntele colaborarii. Grabiti-va!
multumesc pt invitatie =D>=D>
Va multumesc!
:vishenka:
Ar trebui sa constituie un "eveniment" in fiecare zi ! Sau cel putin doua ore in fiecare seara ! Ne-am simti mai liberi !

Subscriu celor spuse de colegi !

:luck:
Nici nu stiti ce bucurie mi-ati facut cu incurajarile voastre! Multumesc mult! Va mai retin atentia cu o intrebare cruciala pentru acest eveniment: cunoasteti oameni sau institutii care ar dori sa sponsorizeze cu bani sau cu obiecte pentru tombola acest eveniment? Multumesc!
Definitivam programul pentru eveniment. Este cineva dintre cei prezenti in forum care doreste sa participe la discutii legate de dreptul de autor? Iata temele de discutie:
o Cartea electronica vs print;
o Ilustratia romaneasca la rascruce de vanturi;
o Manualul scolar in deriva – intre modern si nicovala Ministerului Educatiei;
o Dreptul de autor – intre contract si librarie;
o Unde ne sunt traducatorii?
o Agentul literar – un moft, sau o necesitate?
o Internetul – prieten sau dusman al creatiei originale? Cum ne putem proteja dreptul de autor?

Astept mesaj privat cu numele si intervalul orar preferat.
CT

Alte discuții în legătură

Teme de dezbateri Talk Partners Talk Partners Voi organiza in curand un eveniment cultural si am nevoie de ajutor. Pentru a completa programul, as avea nevoie de inca 2 dicutii pe care sa le dezbatem in ... (vezi toată discuția)
Sinectico - intrunirea oamenilor de carte Talk Partners Talk Partners Sub Inaltul Patronaj al Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional, Agenţia Literară Talk Partners organizează cea de-a doua ediţie a SINECTICO - ... (vezi toată discuția)
Aveti peste 30 de ani? poftiti la dans! :) tanguera tanguera Daca aveti peste 30 de ani si va place dansul, aveti ocazia sa participati la un concurs de dans organizat pentru categoria \"seniori\" in cadrul ... (vezi toată discuția)