avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Posibilitatea diminuarii platii la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Posibilitatea diminuarii platii la intretinere

De curand , impreuna cu alti vecini, am tras o conducta separata de apa potabila, astfel incat apa rece n-o mai platim la asociatie, ci direct la Compania de apa. De asemenea nici de apa calda nu beneficiem de la furnizorul comun, pt ca avem montate centrale de apartament. Gazul, deci, il platim tot separat.
In conditiile in care mai avem doar 2-3 servicii la asociatie (gunoi, lumina pe casa scarii, femeia de serviciu), putem cere ca sa ni se reduca cheltuielile administrative macar cu 50%? asa mi s-ar parea normal. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: adriannnn , utilizator 15:23, 12 Aprilie 2010
Multumesc frumos pentru toate raspunsurile. Acum m-am lamurit cum stau lucrurile.
Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condominiu bloc proprietate personala ContSters429712 ContSters429712 Buna ziua ! Imi spune-ti va rog ce se întâmplă in momentul in care plec din apartament pentru o perioada nedeterminata. Care sunt obligațile mele de plata ... (vezi toată discuția)
Ce este cota-parte la intretinerea de la bloc? elisia elisia Va rog f mult sa.mi spuneti ce inseamna cota-parte,rubrica care se afla pe lista unde sunt cotele de plata a intretinerii?Cand am intrebat pe administratorul ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere apartament nelocuit alina_25 alina_25 O familie pleaca la lucru in alta parte timpde 4-5 luni lasand apartament nelocuit ce anume trebuie sa plateasca ca intretinere si ce nu avand in ... (vezi toată discuția)