Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reangajare dupa terminarea somajului

Buna ziua.Acum 6 luni am intrat in somaj,luna aceasta mi-a incetat perioada de somaj si firma de la care am plecat in somaj vrea sa ma reangajeze.Care sunt pasii necesari derularii acestei proceduri?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 18:01, 15 Aprilie 2010
un nou c.i.m. ... vizita medicala...aceasi pasi ca la orice angajare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor somaj? hannacska hannacska Buna dimineata! Am o situatie \\"ciudata\\" impreuna cu mai multi colegi.Lucram la o firma care a intrat in insolventa recent. Acelas proprietar de firma ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal - desfacere contract munca gabrielaando gabrielaando Buna ziua, lucrez de 15 ani, fara intrerupere pe cartea de munca. De 1 an si 3luni lucrez la o firma care, de curand a intrat in procedura de ... (vezi toată discuția)
Demisie functie executie: procedura, conditii, consecinte, cazuri speciale. botean botean Buna seara, In cazul unei decizii de demisie se formuleaza o cerere de demisie in care se specifica durata preavizului (maxim 20 zile lucratoare in acest ... (vezi toată discuția)