BIANCA IRINA a scris:
Subscriu celor relatate mai sus de dl Catalin cu remarca ca nu pe un onorariu minim! Ar mai avea asa tragere de inima acel avocat sa te apere si sa te scape de o pedeapsa grea pe bani putini? Ar putea ptr inceput dar... cum toate trec prin stomac, inclusiv dragostea!.... Si in plus cand ai o problema foarte grava cred ca ai da oricat sa scapi, nu? Bine..ar putea face si acesti avocati cate o fapta buna, sa zicem o data pe luna sa apere pe cineva care a fost acuzat pe nedrept dar nu are bani ca este sarac, cum era cazul acelei batrane de a trebuit sa dea ordin presedintele tarii sa fie gratiata, ptr ca nu a respectat hotararea, cred ca legat ceva de pamantul ei......
Cred ca reclama facuta de clientii fiecaruia este cea mai eficienta si circula cel mai bine.... si fara prea mari costuri!
un eminent judecator, cadru didactic cu... ceva greutate didactica mi-a zis la un moment dat:"daca stiam ce gura ai nu mai treceai in veci si pururi la... obiectul meu" nu zic ca nu avea dreptate... multumesc pentru aprecieri!=D>