probabil multi dintre dumneavoastra ati absolvit de ani buni facultatea care ma face sa visez noaptea numai legi si sa ma trezesc dimineata intrebandu-ma de ce nu se pune nici una in aplicare asa cum ar trebui....bun ...prima intrebare care imi vine in minte:dupa mminunata absolvire ...stau cu diploma in buzunar si plec in spania la cules de banane..sau ...ma duc si o pun pe un perete in fata biroului k sa imi aminteasca in orele de studiat dosare de perioada cand eram saraci da ne iubeam mult??pe scurt am vreo posibilitate reala...dar reala si echitabila...de a m angaja sau ma pregatesc sa cumpar bilet la avion...o mie de raspunsuri mi-ar putea fi date....dar....sa incerc sa fiu realista...n-am stat nopti in sir sa studiez cum sa-l dau in gat pe vecinul care si-a facut gardul cu un centimetru mai inalt si eu nu mai am vedere la aleea principala.....si dupa toate astea..sa fiu platita cu bani de un suc....nu sunt o persoana pesimista..mai bine zis educata intr-o societate pentru care tranzitia a devenit o stare de spirit....sper sa ma incurajeze cineva...k daca nu ma apuc de horticultura....si s-ar pierde bunaciune de viitor avocat
Una peste alta, e un domeniu in care, as spune intotdeauna, ai in palma destinul unor oameni... Nu-i de joaca, mi-e clar ! Fiind o profesie vocationala mai inseamna si aptitudini, dar 99% e munca... Restul vine in timp.
Rabdare si munca.Sacrificii sunt destule... si vor mai fi inca... Sunt multe de spus.
Si sa va mai spun ceva. Am renuntat la o functie de conducere dar care nu era in domeniul juridic( cu un salariu pe masura!) pentru a lucra in domeniul juridic...( salariul este insa modest!) Dar ...o sa ma fac eu mare!;)
Incepator.
PBogdan
Salutare !
Ma numesc Bogdan , am 18 ani , un suflet mic dar o ambitie mare , inca de mic sunt pasionat de avocatura si tot ce tine de ea.
Am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Sunt trista...
Coici
Buna, sunt o studenta aflata pe ultima suta de metri cu Dreptul (dau licenta acum), lucrez la o societate civila de avocati si sunt foarte trista la gandul ca ... (vezi toată discuția)