avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contestatie la executare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contestatie la executare

in urma unei decizii a curtii de apel bucuresti mi s-a respins contestatia la executare pe art 88 cp(computare),ramanand definitiva. mai pot reitera aceasta cerere sau mai exista o alta cale juridica?
#-o anca
Cel mai recent răspuns: yazac , utilizator 12:34, 26 Aprilie 2010
Se putea ajunge lejer la Curtea de Apel...
Consider ca trebuiesc mai multe detalii pentru a primi un raspuns complet si concret.
s-a ajuns la curtea de apel in recurs.doream sa computez 75 zile de arest preventiv la doua pedepse contopite( art 88). arestul prev. a fost anterior condamnarii definitive in alte cauze.in decizia curtii de apel se specifica: "se constata ca perioada solicitata a se deduce este executata sub forma arestului preventiv,deci anterior pronuntarii hot def,judecatorul fondului argumentandu-si intr-un mod personalX-(,dar conformandu-se exigentelor art 461 cpp solutia de respingere a contestatiei la executare"!!!!!!!!!!!!!!Mai pot formula acesta cerere pe 461 sau 88 direct? multumesc,anca
nimeni nu va ingradeste dreptul de a petitiona.
exista posibilitatea ca instanta care primeste cererea pentru solutionare sa o respinga ca autoritate de lucru judecat dar nu am vazut sa se intample acest lucru pana acum si am vazut cred ca mii de contestatii la executare ,contopiri si computari.
daca arestul preventiv la care faceti referire l-ati executat din unul din mandatele pe care le-ati contopit nu cred ca exista judecator care sa nu va deduca.
poate mai e ceva despre care nu ati scris si este capitel pentru a primi un raspuns corect si concret
arestul preventiv nu face parte din mandatele contopite, acest proces a incetat prin prescriptie si a fost anterior celor doua pedepse contopite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Computare arestare preventiva lazurcamarinica lazurcamarinica sotul meu a primit o condamnare definitiva ptr art.215 de 4 ani in octombrie 2010 ,in care sunt cuprinse si 2 pedepse cu suspendare ptr fapte concurente. A ... (vezi toată discuția)
Daca am executat pedeapsa in sua, pot fi liber cand vin in tara ? stef56 stef56 am fost condamnat in romania la 4 ani cu executare am fost extradat in sua pentru alte fapte inainte sa ajung in penitenciar am executat pana acum 34 luni si ... (vezi toată discuția)
Arest la domiciliu verso arest preventiv.deducerea pedepsei CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Are cineva un precedent favorabil in sensul ca arestul domiciliar ( arestul executatat la domiciliu) se deduce din pedeapsa aplicata din considerentul ca, este ... (vezi toată discuția)