Am pe rol o actiune evaluabila in bani,mai exact 15.000 Ron. Anulare act si repunerea partilor in situatia anterioara. la primul termen Instanta mi-a pus in vedere sa achit taxa timbru in valoare de 28.600 Rol. Dupa legea 146/1997 se taxeaza astfel,intre 5.001 lei si 25.000 lei -411 lei+6% pt ce depaseste 5.000 lei. Asta ar insemna ca am de plata aprox. 1100 Ron. As vrea sa contest taxa de timbru la urmatorul termen cind avem proba cu interogatorii,martori...Am vreo sansa? E tardiva contestatia?.Imi poate anula actiunea ca n-am platit?.Daca renunt din cauza taxei ca fiind foarte mare(28.600 Ron)?.Va multumesc anticipat pt raspunsuri.
adica ai vrut sa scrii ron, ca rol ai scris.. eu cred ca e gresit calculata si puteti cere reanalizarea ei ca la suma de 15000 lei nu ai cum sa platesti 2800 lei
Buna ziua Referitor la taxa de timbru,am facut cerere de ajutor public judiciar, (unde am motivat ca venitul meu este de 1500 ron anual )pe care instanta mi-a respins-o ,motivand ca venitul lunar imi permite sa platesc taxa !!! #-oDeci nici macar nu s-a uitat pe adeverinta de venit :closedtopic:unde scria ANUAL si nu lunar) acum am facut cerere de reexaminare.Credeti ca am sanse sa imi accepte cererea? Tinand cont si de faptul ca am achitat suma de 1100 ron.